Joery sportmassage vlakbij Nijmegen triggerpoints

Over mij


Mijn naam is Joery Engelbracht, ik ben sinds juni 2017  geaccrediteerd sportmasseur bij het Nederlands Genootschap voor Sportmasseurs. In 2020 heb ik mijn diploma behaald tot Sporttherapeut.
Masseren speelt al een lange tijd een rol in mijn leven.


Mijn moeder was ook sportmasseur en ik als sportman had daar veel baat bij. Zeker op jonge leeftijd ben ik niet altijd voldoende gecorrigeerd op een goede houding bij de sporten die ik deed. Inmiddels probeer ik zo bewust mogelijk te sporten en te letten op de signalen die ik van mijn lichaam krijg.

Na verschillende beroepen te hebben beoefend, waaronder in de zorg en in de bouw, ben ik nu op een punt in mijn leven waarbij ik zelf het vak van masseur beoefen. Nu ik zelf al enkele jaren dieper op de theorie en gedachten achter de massage ben ingegaan, in plaats van alleen de massages te ontvangen, raak ik meer en meer ge├»nteresseerd in alle richtingen die ik op kan groeien. 
Triggerpoint therapie is er daar 1 van waarvan ik inmiddels de techniek goed kan toepassen. 
Naast sportmassage heb ik mijn diploma tot sporttherapeut bij Myos behaald. Hierdoor kan ik op een nog completere manier kijken naar je klacht.
Ik vind het van belang dat ik mijzelf blijf ontwikkelen omdat de kennis en techniek dit ook zullen blijven doen..

 

Van nature heb ik een brede interesse waaronder bewegingsleer, voeding en spiritualiteit. Tijdens de behandeling probeer ik door een holistische benadering verder te kijken dan de fysieke klacht. Graag deel ik mijn kennis met de mensen die ik op de tafel mag ontvangen.