Natuurgericht vaktherapeut
Sporttherapie - Triggerpointtherapie - Massage 

 
De problemen die mensen naar een masseur brengen zijn heel verschillend. 
We beginnen met een gesprek waarin we doelen en verwachtingen helder stellen. 
Zo kun jij bepalen of we een goede match zijn.

Infrarood magnesium combinatie

Neem een magnesium pakking in combinatie met infrarood licht voor een optimale spier ontspanning! Met 15 minuten per pakking een ontspannen resultaat.

Veel mensen kampen met een magnesium tekort wat tal van problemen kan veroorzaken. Door middel van deze combinatie krijgen de spieren een optimaal ontspannen effect.

Sport en triggerpoint therapie

'Knopen' in de spieren, een stram gevoel of een vervelend gevoel bij het bewegen. Soms zelfs bij de kleinste dagelijkse bewegingen.

Je hoeft geen triatleet te zijn om naar de therapeut te gaan!
Zeker ook de gelegenheids-sporter is gebaat bij sport therapie en triggerpoint therapie. Juist omdat er bij de minder fanatieke sporter de kans bestaat dat er niet goed op het rekken, strekken en warming up/ cooling down wordt gelet.
Lichamelijke klachten gaan vaak verder dan alleen een strak gevoel in de spieren. Door middel van sporttherapie kijk ik van bot tot en met de huid. al deze lagen kunnen informatie geven over de klacht.

Ontspannings massage

Naar een sauna gaan of je wekelijkse yogales volgen zijn goed voor lichaam en geest. 
Zo ook een massage, sport of ontspannings georiënteerd. 
Écht even helemaal in je lichaam zakken en 'gewoon' voelen..
In slaap vallen mag, rustig bijkomen voordat je weer de deur uitgaat is een must!

Stoelmassage

Deze techniek wordt veel in een werkomgeving gebruikt. Het kan door de kleren heen en mede daardoor kan je 'gewoon' even zitten en even een goed rustmoment op de dag pakken.
Er zijn veel beroepen waarbij je een statische houding aan moet nemen. Dit is extra belastend voor de spieren en er kan dan ook een zwaar en zeurend gevoel ontstaan in bijvoorbeeld de nek of schouders. Door even plaats te nemen op de stoel en dit met een bepaalde frequentie te herhalen, kunnen de klachten ernstig worden verminderd.